Zoeken
Sluit dit zoekvak.

112 Heinkenszand

Blijf op de hoogte van wat er speelt in Heinkenszand. Wij brengen je het actuele overzicht van de 112 meldingen Heinkenszand die zijn gedaan door politie, brandweer, traumahelikopter of de ambulancedienst. Je vindt hier alle P2000 meldingen die worden gedaan. 

Wanneer je in een levensbedreigende situatie terecht komt of getuige bent van een misdrijf, zoals mishandeling of inbraak, bel dan altijd direct het alarmnummer 112. Ook wanneer je ergens een brand ziet, bel je 112. Wanneer de situatie niet levensbedreigende is bel je het landelijke politienummer 0900-8844. 

112 melding Heinkenszand

Wanneer er vandaag een ongeval of ongeluk ergens in Heinkenszand plaatsvindt, komt deze alarmering in ons overzicht van de 112 meldingen te staan. Deze informatie wordt 24/7 bijgewerkt.

De meldingen op deze pagina komen direct van het P2000 netwerk. Nadat er een melding is gedaan bij de 112 alarmcentrale, schakelen zij de politie, brandweer en/of ambulancedienst in. De hulpdiensten ontvangen deze meldingen op hun pager, dit worden P2000 meldingen genoemd. Deze meldingen geven wij vervolgens weer in een actueel overzicht zodat omwonenden kunnen opzoeken wat er aan de hand is. 

112 bellen

Twijfel je wanneer je wel of niet de 112 alarmcentrale mag bellen? Bezoek de site van de Rijksoverheid voor duidelijke antwoorden.